Sok minden történik

2013. augusztus 11. 12:20 - fekete-barany.blog.hu

Sok minden történik. Fogytam 15 kilót 7 hét alatt. Kb. annyi a súlyom most mint 16 éves koromban. Eleinte azt hittem a stressz az oka mindennek, de a következőre jöttem rá:

Az elmúlt 6 hétben, de különösképpen az elmúlt 3-4 hétben végig 35-40 fokban dolgoztunk, tűző napon, napi 16 órás műszakban. A kolléga gps készülékével lemértük, mennyit gyaloglunk egy nap. Tippelsz?

Napi 40 km!! Azaz nagyjából az elmúlt másfél hónapban minden nap lenyomtunk tűző napon egy maratont.

A konyhán sem jobb a helyzet, nagyüzemben és kánikulában 60 fok fölött van a hőmérséklet.

Egy kicsit el vagyunk fáradva, személy szerint 5 hónapja nem voltam szabadnapon.

No de ennyit az önsajnálatról. Tegnap piac volt, elég kemény esővel (eső?? monszun!!) sok piacos el sem jött ezért, ellenben megrohamoztak bennünket a vevők. Az ittlévő hős árusok végül jó forgalmat csináltak, az étterem pedig betelt, egy órára be is kellett zárni a kapukat és csak a bennlévőkkel foglalkozni (ezúton kérünk elnézést azoktól akik nem jutottak be tegnap, vagy akik bejutottak de várakozniuk kellett). 

Jönnek sokan az index ajánlóból (Világevő), a Magyar Konyhából és még nagyon sok  olyan helyről ahol pozitívan írtak rólunk.  A legnagyobb tömeget viszont mégis a szájhagyomány mozgatja meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr105455925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása