Átmeneti adásszünet

2018. június 22. 07:46 - fekete-barany.blog.hu

Kedves követőink, barátaink,

Már tavaly meg kellett volna írnom ezt a posztot, de csak most vitt rá a lélek...

Amint azt tapasztalhattátok, régen jelentkeztünk. A korábbi években szomorúan néztük végig, hogy sok hozzánk hasonló életvitelt folytató, a sorsát a tisztességes gazdálkodásra adó család élete milyen módon fordul tragédiába,  a várt és remélt életformaváltást betegségek és családokat szétszakító problémák fordítják az ellenező irányba.

Bármennyire is tartottuk ezt a magunk életére vonatkoztatva elképzelhetetlennek, a sors nem kímélt bennünket sem. A korábbi formában a Fekete-Bárány Manufaktúra már nem működik tovább. Azt gondolom, hogy már nem kell aggódni miattunk, Lívia továbbra is Balatonhenyén dolgozik, a korábbi intenzitástól kisebb mértékben ugyan de termel, befőz, piacozik, én (már a "távoli" Tihanyból) idén még nagy mértékben mangalicázom (sokat vágtunk idén), de amit letermelek az csak az étterem számára nyújt alapanyag beszerzési lehetőséget...

Igen, sajnos 26 éves emberi (barátság-szerelem, 16 év házasság) kapcsolatunk új irányt vett, elváltunk, szétköltöztünk. Továbbra is azon vagyunk, hogy megfelelő, szerető környezetben gondoskodjunk csodálatos gyermekeinkről és egymásról.

A gazdálkodás tehát nagyságrendekkel kisebb mértékben, de folyik tovább, erősen hiszem és sokat dolgozom is azért, hogy a Manufaktúrával megfogalmazott célok érdekében egyszer, a nem is olyan távoli jövőben ismét a megvalósítás útjára lépjünk. Hiszünk abban amit csináltunk, továbbra is látjuk a jövőt (még ha nem is gazdasági értelemben), de rá kell arra jönni, hogy megfelelő infrastruktúra és erőforrások nélkül csak egy embert próbáló kínszenvedés az egész ami előbb-útóbb csak tragédiába fullad. Ezért most erőt, erőforrást gyűjtünk a második nekirugaszkodáshoz...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr4914064039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása