Álláshirdetések- fontos infók

2015. október 16. 06:18 - fekete-barany.blog.hu

Kérjük osszátok meg, keresünk több fő lelkes munkatársat!!! Azt gondoljuk, hogy szakmailag és anyagilag is kiváló perspektívát tudunk nyújtani egy fiatal pár (vagy egy különálló fiú és lány) számára, de szükségünk van a nyílvánosságra, úgyhogy segítsetek!!!

1. Balatonhenyei biogazdaságba keresünk az ökológia gazdálkodás iránt (zöldségtermesztés, mangalicatartás) érdeklődő fiatal párt, azaz egy női és egy férfi munkaerőt. Szállást a helyszínen téritésmentesen biztosítunk. A férfi munkaerő feladata az állatokról való gondoskodás, a gazdaság egyéb gépi munkálatainak elvégzése, gondnoki teendők. A női munkaerő feladata a zöldségtermesztés során végzendő feladatok elvégzése, palántázás, ültetés, gyomtalanítás, betakarítás és befőzés. Bejelentett 12 hónapos munka, átlag napi 8 óra munkavégzés, komoly fizetés. 

2. Gyakornokok (3-4 fő)

Feladatuk: Keresünk tavasztól a biogazdálkodás felé elkötelezett fiatal gyakornokokat. Feladatuk: A növénytermesztésben és az állattenyésztésben szükséges munkák segítése. Főleg fizikai munkát kell végezni, de értelmes, gondolkodó, tanulni vágyó embereket keresünk. A gyakornok egyenértékű munkát végez a többiekkel, tehát álmodozók ne jelentkezzenek!  

Jelentkezni az alábbi e-mail címre lehet önéletrajzzal: barany500@gmail.com

 Szállást, étkezést, költségtérítést biztosítunk.

Kérjük, hogy alkoholisták (drogosok) és lumpenek ne jelentkezzenek, nem problémaforrást keresünk, hanem megbízható segítséget.

Köszönettel

Lívia és Tamás

img_1750.jpg

p1190670.jpg

1139.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr447972459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása