Újabb 15 perc hírnév

2012. szeptember 25. 10:48 - fekete-barany.blog.hu

szabadf_1348562816.jpg_671x588

Egy kedves cikk rólunk....

 

http://www.szabadfold.hu/zoldfold/kellett_nekunk_henyen_biokert_balatonhenye

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr464801490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lipodresch 2012.09.29. 21:41:46

Elolvastam a cikket! Fantasztikusak vagytok!

Kicsit én is bemutatkozok családostul

Én egy keramikus iparművész vagyok eredetileg de műhely hiányában egyenlőre csak a konyhában szobrászkodom. Ezek a torták elég messze vannak a hű de egészségestől, de ebben a témában kicsit nehéz is. De talán néha megengedhet magának az ember egy kis kilengést. :)

Férjem hajóépítő így kerültünk erre a vidékre lassan négy éve. Két év Füreden kettő Tihanyban. Sajnos hamar beláttuk, hogy a hajóépítésből nem lehet megélni ezért egy időre férjem elhelyezkedett egy cégnél. Szeptembertől elkezdte környezetmérnök szakon az egyetemet Veszprémben. Ezzel jó nagy fába vágtuk a fejszénket mert nekünk is három gyerkőcünk van. Mindhárom óvodás Tihanyban, igaz Rebekám még csak márciusban fogja kezdeni. Minket is vonz a természetközeli élet, igaz kicsit tartunk is a nagy kivonulástól no meg pénzünk se sok. Egyenlőre várjuk mit sodor elénk az élet és reménykedünk.

Biztos, hogy foglak titeket még olvasni és szívesen vennék tanácsokat is majd kiskertemhez... Sok sikert a munkátokhoz addig is.

fekete-barany.blog.hu 2012.10.08. 08:52:23

Szia,

Ezek szerint valószínűleg a gyerkőcök ovistársak Tihanyban. Örömmel adunk tanácsot (amennyiben tudunk egyáltalán), illetve szívesen találkoznánk is majd veletek (novembertől...) akár úgy is, hogy meglátogattok bennünket. A számunk 06/209-833-714

Üdv

Bárányék
süti beállítások módosítása