A hónap sztárja!! (volt júliusban)

2012. szeptember 10. 17:33 - fekete-barany.blog.hu

kert13_1347007168.jpg_600x800

Katica bio burgonya, tök és cukkini.

 

A tők nem menő. Ellenben ha legyalulva viszed a piacra akkor következő héten már sikertermék.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr324760852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lipodresch 2012.09.29. 21:33:00

Szia
Ma találtam a blogodra egy tihanyi ismerős linkelte be. Látom a csodás tök termésedet. Szerinted az mitől lehet, hogy nálunk szinte semmi tök nem termett? Ontotta a virágokat, de termés szinte a nullával egyenlő. Cukkiniből egy darab se lett, csillagtökből talán 5 db. Mi Tihanyban élünk, múlt ősszel beforgattunk egy kis szarvasmarha trágyát, tavasszal komposztot. Lehet ez a baj? Sokkot kapott a sok jótól?

Köszönöm ha válaszolsz...

Az én blogjaimat az alábbi linken találod:

kertes
krumplifoldek.blogspot.hu/ ide már régen nem írtam valahogy kevés volt a sikerélmény.

itt a munkáim vannak:
krumplinyomda.blogspot.hu/

itt a tortáim
krumplicukrok.blogspot.hu/

fekete-barany.blog.hu 2012.12.12. 15:02:23

Szia,

1. Nyers trágyát nem ajánlom. A szárított cuccokat sem. A legjobb a komposztált trágya, azzal vastag réteget tudsz a növények helyére lefektetni.

2. A cukkini virágzásához sok virág kell, mivel itt van fiú-lány virág és a porzás során szükségük van egymásra. Ha kevés a virágod, akkor lehet, hogy csak az egyik lesz, így nem lesz szex...

3. Az idei évben a vízhiány volt szerintem a legnagyobb probléma. Rendszeresen locsolni kell, főleg ha már van rajta termés

Üdv
süti beállítások módosítása