Majdnem a szokásos.
Azért csak majdnem, mert a házilag készülő libamáj pástétom tokaji zselében nevű mutatvány az artista (mármint a szakács) végelgyengülése - mármint év végi elgyengülése- miatt elmaradt. Így maradt a szokásos menü az előétel nélkül:
- Szűz steak, hízott liba (idén kacsa) mája, burgonyafánk és szósz
Az igen fontos szósz idén erdei vad gyümölcsökkel karamelizált szelíd gesztenye barnamártásban.
Utána meg a világ (számomra) legjobb házi bejglije. Másnap, 25.-én a szokásos karácsonyi nagycsaládi menü, tatár, halászlé, húsleves velővel, legalább háromféle pecsenye, ötféle sütemény, pálinka, bor plusz 4 kiló hasra, két nap rosszullét, fogadkozás, hogy jövőre már nem eszek ennyit- pedig dehogynem....