Előadást tartottunk és krumplit sütöttünk a Werk Akadémián

2015. október 16. 05:46 - fekete-barany.blog.hu

Múlt szombaton előadást tartottunk a Werk-ben, amire elkísért Jacek, 5 fajta burgonya Keszthelyről és egy pár üveg Skrabski Betyár. A prezentációt 2 órásra terveztünk, 4,5 lett belőle, közben az akadémia hallgatói segítettek krumplit pucolni, francia rakottburgonyát és…

Tovább
Szólj hozzá!

A kistermelői ló- 3. rész- Takarmánnyal etetett társadalom

2015. július 23. 18:22 - fekete-barany.blog.hu

Tudjuk, hogy átvernek minket, de köszönjük, nekünk jó ez így.   Ma csapongani fogok, csak türelmesek olvassanak Indulásnak szeretnék idézni a régi Bűvös szakácson megjelent interjúból (2012. Nov.), kérdező Molnár B. Tamás, válaszol Kalmár Gergely Japánban élő…

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása