Jönnek lassan a nagy bejelentések, de még előtte egy kis szines:
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a SZiget Kft. segítségnyújtás címén meghívott minket hazánk egyetlen valamirevaló gaszto fesztiváljára, a budai Gourmet-ra. Volt bennünk egy kevés kisebbségi érzés, mit csináljunk mi a csúcséttermek között a zöldségeinkkel?
Nos, barátom, társam (még nem mondom ki) nevetett ezen és csak annyit mondott, semmi flikk-flakk, süssél csak krumplit, mutasd meg, hogy az is csúcsgasztronómia, ha már kiváló minőségű alapanyagot tudsz előállítani.
Így is lett, sütöttük a krumplit kemencében saját mangalica kolbásszal, szarvasgombás majóval, másik verzióban sóskapesztóval és kecske ordával, volt mizuna kostóló, tárkonyos menta szörp, nagyon hideg, sok rohangálás, NAGYSZINPAD!! (élő krumpli sütés, kostoló, kerekasztal beszélgetés a Keszthelyi Egyetemmel és az Ömkivel ala Mautner Zsófi és Jókuti András) éjszakázás, borozgatás a millenárisban a szakmával miközben a bizt. őrök percenként jöttek kidobni minket...
Húú de elfáradtunk.
De jó volt, köszönjük mindenkinek!!