Krumpli és iphone elvetve

2014. április 01. 07:19 - fekete-barany.blog.hu



Nőnek a palánták a sátorban, közben heroikus küzdelmek árán állítjuk a többi sátrat (sok ezer nm), idén korán jött a tavasz - tavaly ilyenkor még hóban gázoltunk, utána meg egy hónapig folyamatosan esett az eső...

Szóval talajmunkák nagy része már készen van, épülnek a komposzt prizmák (a héten kezdünk oltani), hagyma, korai burgonya el van vetve. A nagy traktorozás közben kiesett a farmerem farzsebéből az iphone, utána még a biztonság kedvéért rá is mentem egy párszor a traktorral. Mire észrevettem, hogy valami nincs meg, már csak megkérni tudtam valakit, hogy hívjon fel. A föld alól zengetta dal (Led zep- Whole Lotta Love), egy kisásóval kiástam és.....tökéletesen működik. Annak ellenére, hogy a traktor kereke hagyott a felületen némi sérülést.

Szóval nálunk van már korai iphone is (bio)... 

 

photo-14.JPG Lívia és a bringa

 photo-12.JPG

Ezek már a paradicsom palánták

photo-11_1.JPG

Beindult itt már sokminden 

photo-10.JPG

Kedvencünk a Katica is kicsírázott a palántázóban, úgyhogy ment a korai fajtákkal együtt a földbe!!

 

photo-7.JPG

photo-9.JPG

És a végére- csak, hogy ne mondhassa senki, hogy nem követem a trendeket - egy gazda selfie!!! (régen kb. azt mondtuk volna, hogy önarckép...)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr245888536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

susztertangó 2014.04.01. 14:40:43

Még jó, hogy nem körmös traktor volt..:-))
süti beállítások módosítása