Újabb levél ment- válasz még nem jött

2012. október 31. 05:32 - fekete-barany.blog.hu

Balatonhenye Polgármestere

Szalai István úr részére

2012.10.25.

Tisztelt Polgármester úr,

Mivel az elmúlt hetekben írt leveleimre sem formálisan sem informálisan nem kaptam visszajelzést, így ismét levélben fordulok Önhöz kérve válaszát:

  1. Szeretném, ha kitűzné az időpontját a nyílt ülésnek. Amennyiben megengedi javasolnék én egy időpontot: 2012. november 9. - e péntek este 6 óra. A nyílt ülésen szeretném ha Ön valamint a képviselők részt vennének és beszélgetnénk a falu jövőjéről, az ezzel kapcsolatos kezdeményekről, ötletekről, szándékokról. 
  2. Nem kaptam választ arra vonatkozóan, hogy szándékában áll-e a településnek felbontani a velem kötött adásvételi szerződést és visszafizetni a vételárat. Gondolom a befolyt összeget már felélte a falu, a visszafizetés nehézségeket jelentene, ezért kérem, hogy ezt a kérdést is a nyílt gyűlésen vitassuk meg. A kérdés ugyanis az, hogy a település jövőképében szerepel-e munkahelyteremtés, támogatja-e a falu élelmiszeripari vagy turisztikai beruházások létrejöttét vagy sem?
  3. A település létszáma az elmúlt évtizedekben drasztikusan csökkent. Ennek ellenére élnek még itt fiatalok, olyanok akik jövőképre vágynak és akarnak is ezért tenni, dolgozni. Összefogva a tenni akarókkal szeretnénk egy közösségi kertet létrehozni, ehhez szükségünk lesz egy 4-5.000 nm mezőgazdasági területre, némi anyagra (pl: kerítés oszlopok, háló, stb.) és sok társadalmi munkára. A mintakertet egy közösség fogja művelni és ők is részesülnek annak terméséből. A kertművelés technológiája biodinamikus termelési technológia, amelyhez a szükséges képzéseket, oktatókat, tananyagokat biztosítani tudjuk. Kérjük, hogy gondolják meg milyen segítséget tudnak nyújtani ehhez a programhoz.
  4. A Henyei fiatalok elhatározták, hogy nekilátnak bizonyos programok megvalósításának. Ennek első lépéseként November 3.-án szombaton este szeretnénk egy “Helloween” bált tartani. A program szervezési munkálatairól és a költségekről magunk gondoskodunk, viszont kérjük a t. Önkormányzatot, hogy legyen szíves a helyszínt (kultúr) biztosítani. A bál nyílt, mindenkit szeretettel várunk (kicsiket és nagyokat) egyetlen feltétel, hogy jelmezben lehet csak belépni!!

Szíves válaszát előre is köszönöm

Üdvözlettel

Járosi Tamás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr554880410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása