Disznóvágás- csak erős idegzetűeknek!

2012. május 13. 18:13 - fekete-barany.blog.hu

 Persze nincs ebben semmi különleges, a disznók meghaltak (nem maguktól), feldolgoztuk és azóta meg is ettük őket. Nem nagy ügy. Ami miatt mégis óvatos vagyok, hogy a vidéki romantika a háborítatlanul csillagos égen, a madárcsicsergésen és a pártalan naplementéken felül  mást is jelent. Mondjuk egy jól vagy rosszul megnyúzott malacpofát, kiomló beleket, egy állat utóéletét amelyben sok-sok vér van. Persze ez utóbbi nagy részben a hagymás sült vérbe került, de azért értitek amit mondani akarok nem?

 

Azt szeretném, hogy aki a naplementés romantikánál akar maradni, az ne olvassa el a következő posztot. Miért nem? Azért, mert egy kicsit naturalista módon lesz tálalva. Nem veszélyes, nem forgattam horror filmet egy disznóvágásból, de azért mégis.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr794506363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása