A torinói kaland (Slow-Food konferencia)--De hol vannak a magyarok?

2012. december 16. 17:09 - fekete-barany.blog.hu

Októberben elmentünk Torinóba egy konferenciára. Mit mondjak, fantasztikus élmény volt, több ezer kiállító azt kínálta amit itthon nem nagyon találunk. Tisztességes kézműves termékeket, regionális ízeket, régi hagyományok szerint készülő TOP minőségű termékeket. A kiállítás három nap alatt sem bejárható, de így is töményen kaptuk az élményeket, ízeket, illatokat, ötleteket.

Szeretnék még írni erről, illetve van a videónak egy folytatása is, remélem lesz erőm az ünnepek alatt utolérni magamat és pótolni az elmaradásokat. Addig is jó szórakozást, és elmélkedést azon, hogy:

1. Miért nem fontos hazánknak az, hogy szervezetten, támogatva kint legyünk?

2. Ha kimennénk, vajon milyen terméket tudnánk kivinni (súlyos kérdés)?

3. Jó lenne-e egyáltalán, ha támogatva, régió vagy ország szinten jelennénk meg, nem lopnák-e el a show-t mezőgazdaságunk megmentői, oligarcha úrék? 

 

Ezennel tiszteletem jeléül képletesen leborulok az egyetlen magyar hős csapat előtt akik saját forrásaikból kiállítanak és képviselik országunkat!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr184968373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása