Álláshirdetések (ffi munkaerő+gyakornokok)

2013. október 26. 19:29 - fekete-barany.blog.hu

Férfi munkaerőt és gyakornokokat keresünk!!

Keressük Balatonhenyei biogazdaságunkba az alábbi lelkes, elkötelezett munkatársakat:

  1. Férfi munkaerő (1 fő)

Feladata: Mangalica konda és egyéb a farmon található állatokról való napi gondoskodás, etetés, almozás, villanypásztor ellenőrzése, takarmánybeszerzés, stb. Növénytermesztésben alapvető gépi munkák segítése/elvégzése (Pl: kaszálás), egyéb feladatok (traktorozás, terménybehordás, stb.)  a gazdaságban szükséges alapvető szerelési, javítási munkák elvégzése.

A keresett munkatársnak szállást, étkezést, bejelentett (egész éves) munkabért biztosítunk.

 

2. Gyakornokok (3-4 fő)

Feladatuk: Keresünk tavasztól a biogazdálkodás felé elkötelezett fiatal gyakornokokat. Feladatuk: A növénytermesztésben és az állattenyésztésben szükséges munkák segítése. Főleg fizikai munkát kell végezni, de értelmes, gondolkodó, tanulni vágyó embereket keresünk. A gyakornok egyenértékű munkát végez a többiekkel, tehát álmodozók ne jelentkezzenek!  

Szállást, étkezést, költségtérítést biztosítunk.

Kérjük, hogy alkoholisták (drogosok) és lumpenek ne jelentkezzenek, nem problémaforrást keresünk, hanem megbízható segítséget.

Jelentkezni az alábbi e-mail címre lehet önéletrajzzal: barany500@gmail.com

Kérem, hogy az önéletrajz mellé egy rövid bemutatkozó levelet is küldjetek amiből kiderül, hogy miért akartok bio gazdaságban dolgozni. Amennyiben kérdésetek van azt is kérjük e-mailben elküldeni.

Köszönettel

Fekete Bárány Manufaktúra- Balatonhenye

fekete-barany.blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr945600699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása