Ez tetszik?

2013. április 10. 06:45 - fekete-barany.blog.hu

balaton_blonde3_1365568860.jpg_460x640

Nekem ez lesz a a kedvencem. Persze most már felmerül a kérdés, hogy mi is ez? Nekiláttunk egy éve sörökkel kisérletezni, házilag főzőcskézni. Van technológiai is amit tudnánk hasznosítani a nagyobb mennyiség érdekében, de nincs megfelelő helyünk, így maradt a bérfőzetés. Szerencsére itt vannak a közelben Stari-ék, így vittem a receptet, a beszerzési forrást az alapanygokhoz, ők meg hozzátették az infrastruktúrát és a fantasztikus tudásukat és.... az első közös búzasör le van főzve, izgatottan várjuk az eredményt. Reméljük sikerül kiváló dolgot összehoznunk és akkor már nyáron isszuk a balatoni szőkét!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr305214569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.12.31. 18:10:57

Nekem nagyon nem tetszik, konkrétan meg sem venném a sört emiatt. Igazi mai marketing, leplezetlenül a szexuális ösztönökre épít. Csábító női kontúr, széttett lábakkal... ez inkább óvszerre való.
süti beállítások módosítása