A nagy bejelentések (I.)

2013. március 24. 10:30 - fekete-barany.blog.hu

biobalaton2_1.jpg

Tetszik az első grafikai terv? Nem? Akkor segíts és mond el a véleményed!!

Miről van szó?

Május 1.-én szeretnénk kinyitni Balatonfüreden a bio és kézműves piacot, ehhez rendelkezésre áll a helyszín, az engedélyeztetés folyamatban van, gyűjtjük az együttműködő partnereket (termelőket, kézműveseket), szóval nagyüzem van, készülünk a piacra.

Mit is akarunk tulajdonképpen?

- Egy olyan helyet, ahol válogatott bio és kézműves termelők (nem kereskedők) termékeit lehet megvenni közvetlenül a termelőtől

- Egy olyan helyet ami egyfajta fórumként, közösségi helyként működik, ahová azért járnak az emberek, hogy találkozzanak barátaikkal, hogy részt vegyenek kulturális eseményeken, kikapcsolódjanak, jól érezzék magukat

-  Egy olyan helyet ahol meg tudjuk mutatni, hogy a Balaton körüli termelők termékeiből lehet izgalmas, modern gasztronómiai értékeket létrehozni - sör és borbemutatók, állandó (-an változó) biszto konyha....

 Ha van ötleted, javaslatod, vagy termelő vagy és szívesen részt vennél ebben a misszióban, akkor ne habozz írni nekünk!!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr775165250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.03.24. 15:35:52

Ma találtam meg a blogot.
Elsősorban gratulálok, mint az elhatározáshoz, hogy belevágtatok ebbe az új életbe, másrészt a bloghoz is.
A piac ötlete nagyon jó, mintha olvastam volna arról, hogy működik ilyenhez hasonló, Káptalantótiban, ha jól emlékszem.
Valami hasonló a terv?

Ma chi è questo Joker? 2013.03.24. 19:31:08

Az ökopiacot szerintem egybe kell írni.
Talán a kézműves- és ökopiac lenne a legjobb.

fekete-barany.blog.hu 2013.03.25. 09:42:15

@...elmúlik...: Hasonló de más. Mi termelőként abban bízunk, hogy a szupermarketek és az ipari élelmiszer előállítás mellett egyre nagyobb szerepet kell kapjanak a kis, hagyományos módszerekkel dolgozó termelők, akik igazi élelmiszert állítanak elő (mi a hagyományos- erről már értekeztünk, számunkra a tisztességes azaz a bio). Tehát azt reméljük, hogy a többi létező piac továbbra is sikeres lesz és egyre több termelőnek nyújt értékesítési lehetőséget.

2013.03.25. 18:20:52

@fekete-barany.blog.hu:

Köszönöm. Némi távolságtartást vélek felfedezni soraidban, ezért megnyugtatlak, nem vagyok konkurencia, sem ellendrukker, csupán érdeklődő, akinek jobb, ha minél több ilyen hely üzemel.

fekete-barany.blog.hu 2013.03.28. 07:49:15

@...elmúlik...:

Hello, inkább óvatosabb fogalmazás. Azt szeretném megértetni sokakkal, hogy amit csinálunk az semmiképpen sem valami ellen, hanem valamiért jön létre.
A távolságtartásról meg annyit, hogy ha nyáron erre jársz ugorj be egy fröccsre!

fekete-barany.blog.hu 2013.03.28. 07:49:57

@Ma chi è questo Joker?:

Igen, már javítottok a logóban (itt a blogon nem)

köszi a segítséget

2013.03.31. 18:53:49

@fekete-barany.blog.hu:

Rendben, ezt komolyan vettem:-)
süti beállítások módosítása