Így nézett ki a hosszú hétvége:
Csütörtök- Pest, munka, bevásárlás és családi összejövetel
Péntek - Felkészülés a piacozásra, főzés-sütés, pakolás. Este bevásárlás, főzés és pakolás a bulira, éjfélig helloween buli a faluban.
Szombat- Kelés reggel 5-kor, délelőtt tihanyi piac, 13 órától főzés a Liszkay birtokon 30 főre éjjel 1-ig.
Vasárnap- Kelés reggel 5-kor, délelőtt Káptalantóti piac, utána összerogyás.
Szóval szombaton beugrottam Liszkay úrhoz lefőzni egy 30 fős rendezvényt. A főzés előkészítése a gyöngytyúkok levágásával kezdődött hajnalban, majd a vendégek távozásával ért véget éjfél körül.
A menü egyszerű volt:
- Gyöngytyúk esszencia májával, szívével és mellével töltött raviolival
- Lassan sült libacomb white-lady krumplipürével és káposztával valamint cabenet savignon- szilvaszósszal
- Gesztenyepüré konyakos meggyel
A vendégek érkezésekor derült ki, hogy ínyenc étteremtulajdonosok jöttek a családjukkal, lett is ebből egy kis izgalom....azt mondták jó volt a vacsora- és üresek voltak a tányérok.