A napló folytatódik

2012. május 07. 21:31 - fekete-barany.blog.hu

5_1.jpg

 

Szégyen vagy sem, de a tavasz megérkeztével annyi dolgom volt, hogy eszembe sem jutott a gép elé ülni. Hiába, a parasztélet kemény életforma, a romantikán túl dolgos hétköznapok és ugyanilyen dolgos hétvégék vannak (ezt értsd úgy, hogy tavasztól egészen decemberig nincs egy szabad hétvégénk sem).

Mindezek mellett még van egy sok elfoglaltságot és odafigyelést igénylő budapesti munkám (160 km távolságra), 3 gyermekünk, egy félbemaradt építkezésünk, egy még vissza nem fizetett CHF hitelünk, ja és még jött idén 129 új állat és még jön 125, meg születni fog 60 új malac, kézzel művelünk 1 hektár zöldséget .... úristen mibe fogtunk???

 

Csak viccelek.

 

A világ legszebb falujában lakunk, a gyerekek soha nem voltak boldogabbak, kitűnően tanulnak, az állatok jól érzik magukat, már esszük az idei zöldségtermést, mi is jól érezzük magunkat, szóval szép az élet.

 

Sokat akarok mesélni, volt itt minden, disznóvágás, füstölő iskola, az első saját kecskesajt, beindultak a zöldségek, jött rengeteg új baba állat, úgyhogy fogok írni, van miről. Mára viszont csak egy pár  képpel készültem kedvcsinálóként.

 

Üdv

 

Fekete-Bárány

 

Saját spenót!!!

2.JPG 

 

3.JPG4.JPGElső saját zöldségek /2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nő a sali a fóliában

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krumpli a földben- de ez egy hosszabb sztori lesz

1.JPG

 

Ez pedig az árpa ami a malacoké lesz

6.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr894494945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása