Ilyet is tudunk

2013. május 22. 10:41 - fekete-barany.blog.hu

pariviz_1369110244.jpeg_800x600

Tavaly készítettünk paradicsomvizet is. Mi a paradicsomvíz? A forrázott, hámozott paradicsom felkockázásra kerül, majd készül belőle egy főzet (csak egy forralással) són kívül nem kerül bele semmi (félreértések elkerülése végett- víz sem). A sűrű része lesz a konzerv, a hígabb maradék részből készül egy turmixolás után a paradicsomlé. A lének is két része van, hagyjuk ülepedni, a sűrűbbet tesszük el üvegbe, a hígabbat pedig paradicsomvíznek, amely kíváló gasztonómiai alapanyag, zöldségalaplevet, zöldséglevest, zseléket de akár édességet is lehet belőle csinálni.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr775309350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.