Révfülöp blues

2012. szeptember 09. 05:34 - fekete-barany.blog.hu

Révfülöp csodás hely nyáron. Egy nagyon kicsi Balatonfüred.

Füred lenne az etalon? Igen, az elmúlt években füred csodálatos változáson ment keresztül egy elegáns, nyüzsgő, kultúrában-gasztronómiában gazdag nyaralóváros lett és végképp bebizonyította, hogy a Balaton fővárosa.

Eltökélt és szorgalmas emberek Révfülöpön nyáron megvalósítják ugyanezt a változást, legalábbis a mólon pezsgő élet van, este 2-3 párhuzamos koncerttel, kiváló fagyival (óhh, az a levendulás fagylalt!!!), badacsonyi borászokkal, rádióval tévével, fantasztikus hangulattal. 

Mi persze nyáron nem jutunk le soha, de a kivétel erősíti a szabályt, egy este ledobtuk a láncot és lementünk egy pohár bort meginni. Fantasztikus este volt, Farkas Zoli gitározott a mólon, Skizo mesélt a borászok életéről (és közben töltögette a poharamat), a gyerekek élvezték a fagyit és az esti kimaradást.

Szóljon hát a blues!! (a minőségért elnézést kérek csak az iphone volt nálam)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr294760897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása