Új év, új remények

2017. január 03. 09:22 - fekete-barany.blog.hu

Eljött az új év is. Ilyenkor mindenki kipihente magát, feltöltődött (mármint mindenki aki nem a vendéglátásban dolgozik), és bizakodva, jó kedvvel indul neki a következő évnek. Sohase teljesülő újévi fogadalmak megtétele után lassan neki is állunk a feladatainknak. 

Persze az új év kezdete egyben az óév zárása is, a jövőbe tekintés mellett érdemes a múlttal is számot vetni.

Milyen évünk is volt 2016-ban?

Nézzük a pozitívumokat:

- Az étterem ismét egy sikeres (-ebb) évet zárt, ismét sokkal több vendéget szolgáltunk ki mint előző évben, Füreden a legmagasabb pontszámot kaptuk Gault Millau-tól, és talán idén nyáron nem haltunk bele annyira mint az előző években.

- Két nagyszerű kolléga csatlakozott hozzánk a gazdaságban, a segítségükkel soha nem látott minőséget tudtunk előállítani.

- Szépen szaporodtak az állataink is, sok kismalac született, fejleszteni tudjuk az állattartás körülményeit is.

- Új zöldségféléket próbátunk ki, Toszkán Kel, Csicsóka, Mizuna - mind nagyszerű eredményt hoztak, így jövőre bátrabban állunk neki a téli mennyiségeknek.

 

2016 negatívumok:

Ezt nem szeretném túlspirázni, de azért a legfontosabb események:

- Eladták alólunk az ingatlant amelyben a Malackrumpli működik. Még vagy maradunk egy évet vagy elköltözünk...(hamarosan kiderül)

- A két nagyszerű kolléga év végén el is hagyott bennünket :(... Balázs, Petra sok sikert kívánunk nektek a saját életetek megvalósításához

- Nem akarom nagyon taglalni, de szerintem nem vagyunk egyedül azzal a problémával (hiszen látom nagyon sok helyen, hogy mások is így járnak), hogy a "romantikus vidéki életet élők", a farmerkodók a hazai körülmények között nagyon nagy árat kell fizessenek vállalásukért. Hiába, a heti hét nap munka, tavasztól őszig a gyakran 60C fokos fóliasátor kikezdi még a fiatal, erős szervezetet is. 

 Beléptünk tehát az új évbe, fejlesztük, készülünk az új kihívásokra (és vágunk folyamatosan).

Még egy jó hír: Tavaly év végén elindult a kiszállítás Budapestre. Amennyiben szeretnél híreket, aktuális árlistát kapni, kérlek küldj egy e-mailt ide: barany500kukacgmail.com

Üdvözlettel

Járosi Lívia és Tamás

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr4012089173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása