Figyelem!! Ingyenes biokertész oktatás 12.-én!!!

2015. szeptember 04. 08:45 - fekete-barany.blog.hu

Balaton környékiek és nyaraló tulajdonosok részére tartunk speciális, ingyenes biokertészeti tanfolyamot Balatonfüreden a Malackrumpli étterem előadójában!

Az időpont szeptember 12. szombat 9 óra

Akinek gondjai voltak a gyümölcsfáival, vagy nem szeretne vegyszereket a kertjébe, azoknak mindenképpen érdemes eljönni!!! Hozzanak beteg növényi részeket, vagy fényképeket és a helyszínen konkrét növényorvosi tanácsot is adunk.

Biológiai növényvédelem nélkül ma már kiskertekben sem működik a gyümölcstermesztés. A Bio-Gazdaboltnak kitűnő megoldásai vannak ezekre a problémákra. Ingyenes tanfolyamukkal segíteni szeretnénk megismerni azokat a hatékony, modern módszereket, amelyekkel nem lehetetlen a bio gyümölcsöskert. Éke és ne szégyene legyen kertjének a gyümölcsfa!

A szaktanácsadástól, a biológiai készítményeken keresztül a biokertészeti szolgáltatásokon keresztül teljes palettát tudunk nyújtani az ökológiai gyümölcsészetben! 

Az esemény ingyenes, azonban helyhiány miatt kérjük e-mailen regisztráljanak az alábbi címen:

 

Székely Gyöngyvér

Bio-Gyömbér Kft.

ügyvezető

gyomber.szekely@gmail.com

70-63-73-883

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr397759728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása