Most ez van

2014. július 05. 09:16 - fekete-barany.blog.hu

Fáradtak vagyunk, pedig még csak a szezon elején járunk. Nappal meleg van, ezért hajnal 4-kor kell kelni Báránynénak, ehhez dukálna egy délutáni pihenő meg egy korai fekvés, dehát három gyerek meg egy háztartás mellett ezekre nincs idő. 

A piac indulgat, az étterem elindult. Régi törzsvendégeink kitörő örömmel látogattak meg minket már az első napon, de azóta, hogyismondjam...ennél többre számítottam. Úgy tűnik, hogy a tetrapack-ból kiöntött mártások és az éttermekbe (menő éttermekbe is) elősütötten érkező ipari húsok ellen vívott szélmalomharcunk egyre nehezebb.

(egyébként van még egy olyan étterem itthon amely megtermeli a saját alapanyagait??)

mangold_1.jpg

 

hagyma.jpg

császár.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr106474787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evi@na 2014.07.06. 17:33:09

A rádióban hallottam egy családi vállalkozásról, éttermet üzemeltetnek és megtermelik maguk az alapanyagot, de nagyon nagyban csinálják, és az apuka elég kemény, még az unokák is be vannak fogva. Példás családi összefogás, de csak így maradnak rentábilisak.
Kitartás, meg lesz még a gyümölcse! :)
süti beállítások módosítása