Gourmet fesztivál 2014

2014. június 03. 07:05 - fekete-barany.blog.hu

Jönnek lassan a nagy bejelentések, de még előtte egy kis szines:

 

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a SZiget Kft. segítségnyújtás címén meghívott minket hazánk egyetlen valamirevaló gaszto fesztiváljára, a budai Gourmet-ra. Volt bennünk egy kevés kisebbségi érzés, mit csináljunk mi a csúcséttermek között a zöldségeinkkel?

Nos, barátom, társam (még nem mondom ki) nevetett ezen és csak annyit mondott, semmi flikk-flakk, süssél csak krumplit, mutasd meg, hogy az is csúcsgasztronómia, ha már kiváló minőségű alapanyagot tudsz előállítani. 

Így is lett, sütöttük a krumplit kemencében saját mangalica kolbásszal, szarvasgombás majóval, másik verzióban sóskapesztóval és kecske ordával, volt mizuna kostóló, tárkonyos menta szörp, nagyon hideg, sok rohangálás, NAGYSZINPAD!! (élő krumpli sütés, kostoló, kerekasztal beszélgetés a Keszthelyi Egyetemmel és az Ömkivel ala Mautner Zsófi és Jókuti András) éjszakázás, borozgatás a millenárisban a szakmával miközben a bizt. őrök percenként jöttek kidobni minket...

Húú de elfáradtunk. 

De jó volt, köszönjük mindenkinek!!

 

photo11.JPG

 photo2_1.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr86262200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása