Panziónak való ingatlan Káptalantótiban

2012. december 03. 08:43 - fekete-barany.blog.hu

Bár elveim ellen van, hogy ingatlanokat ajánljak a blogon, de most egyszer mégis megteszem. Azt is elmondom miért.

Szerencsére sokan fordulnak hozzánk - főleg fiatal városi értelmiségiek - azzal a szándékkal, hogy kikérjék tanácsainkat mielőtt a nagy költözésbe, életmódváltásba belevágnak. Remélem továbbra is nő az ilyen megkeresések száma, mi szívesen látunk vendégül mindenkit aki őszinte nyitottsággal érdeklődik afelől amit csinálunk. Mindenkinek elsősorban azt szoktam ajánlani, hogy jöjjenek Henyére. Itt van hely, van föld, vannak házak, alakul egy nagyon jó koncepció, szóval érdemes itt letelepedni. Persze az út itt sokkal hosszabb és rögösebb mint egy olyan településen ahol - akár a méreténél fogva- már vannak működő dolgok.

Szóval, egy ismerősöm megkeresett, hogy Káptalantótiban van egy eladó háza, amely korábban is valamiféle panzióként működött, van benne 6 szoba, nagy társalgó, két konyha, stb.

A házhoz tartozó telek 1.200 nm, a ház kb. 200 nm területű (saccra), plusz gazdasági épületekkel, kúttal. A házra ráfér egy kiadós felújítás, de alapvetően rendben van. Szerintem ez kiváló lehetőség lehet azoknak, akik egy kis vendégfogadó üzemeltetésével képzelik el jövőjüket. Káptalantóti nagyon szép település, van egy pár kiváló gazda kiváló kézműves termékekkel és hát ott az országos hírű piac ami elképesztő látogatószámot vonz egész évben (nyáron nem férsz be a faluba a sok autótól).

Az ingatlan irányára: 11.9 MFt

  Akit érdekel az küldjön mailt és összekötöm a tulajjal - barany500kukacgmail.com

IMG_1946.jpgIMG_1945.jpgIMG_1947.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fekete-barany.blog.hu/api/trackback/id/tr554944375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása